telefoonnummer psycholoog leeuwarden 06 - 2393 9188
e-mailadres psycholoog leeuwarden info@psycholoogleeuwarden.com
psychologe in centrum Leeuwarden Jacob Catsplein 1, Leeuwarden
psycholoog Leeuwarden

Relatietherapie bij Psycholoog Leeuwarden

Wordt jullie relatie gedomineerd door problemen en komen jullie hier zelf niet meer goed uit? Hebben jullie van alles al geprobeerd, maar heeft dit niet gewerkt? Dan kan ik jullie als ervaren psycholoog en relatietherapeut goed helpen.

Psycholoog Leeuwarden helpt jullie door jullie weer goed met elkaar te verbinden. Om dit te bereiken zullen de belangrijkste problemen die een goed verloop van de relatie in de weg staan aan het oppervlak worden gebracht. Samen zullen wij hier goede oplossingen voor neer zetten, waarna we tot de kern van relatietherapie komen: het opnieuw ontsteken van de liefde voor elkaar. Ik zal jullie helpen elkaar weer helemaal te hervinden en daarmee jullie liefde voor elkaar weer een heel nieuw leven in te blazen.  

Het maakt niet uit wat de aard van de problematiek is, ik zal mijn uiterste best doen om jullie te helpen met een schone lei voor jullie relatie.  
 

 Een afspraak maken en/of aanvullende informatie opvragen

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch, via de e-mail of via het online contactformulier van Psycholoog Leeuwarden contact met mij opnemen. Mocht u telefonisch geen contact krijgen, kunt u de voicemail inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. 

Psycholoog Leeuwarden heeft geen wachttijden. Hierdoor kunt u vrijwel direct aan de slag.
 
NFG-geregistreerd
Ma t/m vr van 9u-18u
Geen wachtlijst
Ook bij u thuis

Heeft u nog vragen?

psycholoog Leeuwarden contact

Psycholoog Leeuwarden is aangesloten bij:
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg vereniging eerstelijnspsychologen

Deel mijn website: